Astrid - det är jag det!

Astrid - det är jag det!

På mitt sätt sett

Berättelser ur livet.

Semester!!

Jag måste få berätta...Posted by Rolf Hansson 2014-02-07 19:28:17
Hej igen!

Det var ju ett tag sedan som jag skrev här - men jag har inte kunnat för jag har varit bortrest PÅ SEMESTER!!!

ALLDELES SJÄLV!!!

Matte och husse skulle åka långt bort några dagar - på barndop för den där Emil i Göteborg, och då fick inte jag följa med. Jag antar att dom trodde att jag inte skulle kunna sköta mig i kyrkan...eller så tänkte dom att jag skulle ta all uppmärksamhet från själva huvudpersonen.

LARVIGT! Klart att jag skulle sköta mig bra. Jag har visserligen aldrig varit i en kyrka men jag anpassar mig till situationen var jag än är! Huvudsaken är ju alltid att man berättar att man är på plats - och då på det vanliga sättet, med den rätta doften. Som man levererar på det vanliga sättet - på marken eller golvet. Sånt vet jag verkligen och jag brukar vara mycket artig och alltid presentera mig. På just det sättet. Mycket uppskattat!

Nåväl - jag fick åka på annat håll dom där dagarna - och det var det bästa som kunde hända! Jag fick nämligen åka och hälsa på syrran! Och hennes matte och kompisar. Och alla hundkompisarna som finns där dom bor.

Det var ju där jag började min karriär som hund!!

Och vilken härlig resa!

Det började med att vi åkte bil (till Hjortkvarn om du vet var det ligger - långt in i skogen bland många träd och rådjur). Och jag kräktes INTE i bilen - härligt!

Och så fick jag träffa dom allihop - Isak, Esme (söstera mi) och Jessica (matte) och hennes syster Carina och hennes pappa och mamma. Och min mamma (fast det verkade som att hon inte kände igen mig - konstigt).

Du kan faktiskt träffa dom nästan allihop om du går in på deras hemsida - www.hundtassens.se - och där finns jättemånga bilder för Jessica är duktig på att fotografera.

Annars finns dom också på Facebook - och där finns det bilder från nu när jag var där!!

Det var en riktigt fin resa över fyra nätter, med resa, logi, mat, dryck, underhållning och utflykter - och kanonservice hela tiden - all inclusive. Och vilken mat sen...! Det var annat än den där torra laxen som jag får hemma vareviga dag... Jag åt som aldrig förr... (ändå säger dom att jag har blivit mager).

Men bäst var nog utflykten - upptäcktsresan/långpromenaden med hela sällskapet och också ett gäng nya kompisar. På fejjan finns bilderna. Jag har aldrig varit tillsammans med så många jyckar på en gång, men det var jätteroligt. En av dom stora hundarna var visserligen farlig så honom var jag tvungen att sätta på plats - dvs jag ylade och kröp undan, och han måste ha förstått budskapet för han blev rätt beskedlig efter ett tag.

Fast det ALLRA bästa var nog att få vara ihop med min gamla matte Jessica, och få sova alldeles bredvid henne på nätterna. Hon är faktiskt bäst!! Ja - nästan i klass med matte och husse hemmavid då...

Fyra härliga dagar blev det, sedan kom husse och hämtade mig i bil - och det var ju mysigt och kul att få träffa honom igen. Fast bilresan hem var inte så lajbans - när vi kom fram var jag alldeles vimmelkantig och tom i magen. Men det är en annan historia.

Förresten - några dagar efter det här fick jag vara ALLDELES ENSAM igen. Husse for iväg med bilen och var borta jättelänge (eller bara en kort stund - jag vet inte så noga). Och när han kom hem hade han matte med sig.

DET var nog det bästa på hela semesteräventyret!!!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hundtassens kennel. Jessica. 2014-02-07 20:17:36

Du är så välkommen tillbaka Astrid! Och hela hundligan hälsar att det blev sååå tomt här utan dig! Esme saknar sin bussyster och Mila sin nya väninna! Mamma Lady var ju alldeles för värdig för att vara med i leken, men nu när du åkt då saknar hon dig minsann ;)