Astrid - det är jag det!

Astrid - det är jag det!

På mitt sätt sett

Berättelser ur livet.

Nytt år - nya upplevelser

Jag måste få berätta...Posted by Rolf Hansson 2013-12-28 19:11:27
Hej - och hallå!!

Det är jag som är ASTRID!!

Och det är första gången som jag berättar något för dig - så det är väl lika bra att jag börjar med att tala om vem jag är.

Det är förstås jag som är på bilden här uppe - det är husse som har tagit den, men han är inte särskilt nöjd. Han är en rätt usel fotograf har jag förstått - för han muttrar mest om hur fina bilder alla andra tar. Jag vet inte så noga, men det kan ju hända att det blir ett bättre porträtt längre fram när han får träna litet mer.

Husse - förresten - ehh - han är väl okej, men han har VÄLDIGT dålig koll! Bara för att ta ett exempel: han och matte säger att jag är en nakenhund! VA - HAR DU HÖRT!! Det ser väl alla att jag inte är naken!! Jag har ju massor av hår på hela kroppen (nästan). Och som dom håller på och kammar och donar och tvättar och fönar hela tiden borde väl DOM veta att jag inte är naken!!! Man skäms ju!!!

Ja - och så sätter dom upp små tofsar i huvet så man ser ut som jag vet inte vad... Hela min spännande personlighet, med den svårfångade och trolska blicken och all mystiken i ögonen - bara försvinner... Och inte lyckas jag få bort dom där tofsarna hur jag än försöker!!!

Ja - det där med fotografier - hon som jag var hos alldeles i början av vad jag minns - HON kan ta bra bilder hon - titta gärna in där - "hundtassens kennel" heter stället.

Och (här kommer en hemlighet) - det heter jag också!!! Egentligen!!

Alltså inte det där med "kennel" - utan "hundtassens" - alltså mitt första namn är "Hundtassens Alice". Fint va!!

Men det dög inte åt husse och matte - det var nåt med nån Alice Cooper som inte stämde - så dom envisas med att kalla mig Astrid. Och - ja - jag får väl gå med på det då...

Jo - alltså - jag tänkte berätta litet om livet för dig. Kom och titta in litet då och då så skall du få lära dig ett och annat. Eftersom jag redan har hunnit bli 7 månader så har jag massor att lära ut redan - och mera blir det. I morgon tänkte jag berätta om hur det är att vara kär!!!